racunHazarsistem je utemeljen 2012. godine, kao dio tvrtke Kom teh d.o.o. koja posluje od 2011 godine, kao odjel za IT servis i programski razvoj. Primarna djelatnost nam je djelatnost pružanje usluga projektiranja, implementacije, integracije i održavanja informatičkih sustava. Glavni cilj je briga o cjelokupnoj informacijskoj infrastrukturi korisnika. Analiziramo korisnikove potrebe i poznavanje najnovijih tehnologija te omogućavamo ujedinjavanje strojne i programske opreme u cilju stvaranja stabilne i fleksibilne platforme za sve korisnikove aplikacije. Naša djelatnost je pružanje usluga integracije i implementacije informacijskih tehnologija u optimalna organizacijska rješenja, uključujući segmente kao što su:

  • projektiranje i izvedba informacijskih sustava
  • prodaja, održavanje i najam strojne i programske opreme, printera i fotokopirnih uređaja
  • izrada web stranica, CMS rješenja odnosno custom-made web aplikacija, programska rješenja, kao i smještaj web stranica.
  • Uz web dizajn, izradu web stranica i programska rješenja zahvaljujući našem timu iskusnih grafičkih dizajnera i informatičkih programera u mogućnosti smo ponuditi formiranje ili redizajn kompletnog vizualnog identiteta za Vašu tvrtku.
  • stvaranje znaka i logotipa, posjetnica, reklamnih materijala sve do finalne destinacije – internetskih rješenja.

Ukoliko ste odlučili dobiti kvalitetnu i profesionalnu uslugu, pogledajte naše kontakte i odaberite način javljanja koji Vam najviše odgovara.

Zadovoljstvo će nam biti izraditi ponudu koja će Vam pružiti točne informacije o tome što dobivate za svoj novac, a ukoliko ostane pitanja s Vaše strane, tu smo da na njih i odgovorimo.

Od samog početka našeg postojanja inzistiramo na izradi kvalitetnih, funkcionalnih i dobro organiziranih stranica za sve naše klijente.Sve izrađene projekte radili smo u skladu s internet standardima, koristeći moderne tehnologije i prateći svjetske trendove. Prilikom izrade internet stranica posebnu pozornost posvećujemo estetici koju smatramo jednim od bitnih čimbenika Vaše prezentacije na internetu.

Svestranost, fleksibilonst i kompetencije našeg tima omogućuju  klijentima široku lepezu različitih usluga za koje je prvi i osnovni uvjet visoka kvaliteta.

Matični podaci tvrtke

Kom teh d.o.o. za uvoz, izvoz, trgovinu i usluge, A. Starčevića 48, Grabovnica, 43240 Čazma, Hrvatska, upisan kod
Trgovačkog suda u Bjelovaru pod brojem ; Temeljni kapital 20.000,00 kn uplaćen u cjelosti OIB 51200514322;
MB ; Žiro račun 2484008-kod Raiffeisen-bank Austria d.d., Petrinjska 59, Zagreb; UPRAVA Igor Modrić

Način plaćanja
Trenutno se plaćanje može izvršiti uplatom na žiro račun Prodavatelja općom uplatnicom, internet bankarstvom ili gotovinom u prodajno servisnom centru.

Izjava o privatnosti
Prodavatelj se obvezuje štiti osobne podatke Kupaca u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te se obvezuje da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka Kupca (osim podataka koji su nužni poslovnim partnerima za izvršavanje dostave kupljenog proizvoda).
Od ovog se izuzimaju slučajevi u kojima je Prodavatelj po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela, u skladu sa zakonom, dužan dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke Kupaca.
Prodavatelj prikuplja osobne podatke Kupaca samo u mjeri koji su nužni za ispunjenje svoje obveze, za informiranje o novim i akcijskim proizvodima te dostavu promotivnih materijala, unaprjeđenje odnosa sa kupcima te radi provjere drugih podataka neophodnih za online kupovinu.
Kupac ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak ili izmjenu netočnih osobnih podataka. Prodavatelj redovito daje kupcu mogućnost izbora o upotrebi njegovih podataka, uključujući mogućnost odluke želi li ili ne da se njegvo ime ukloni s lista koje se koriste u marketinške svrhe.