Najam opreme

najamPri pokretanju kompanije, ali i tijekom njezina razvoja probleme može stvarati informatička oprema. Veoma skupa i teška za održavanje, zna poprilično opteretiti proračun tvrtke. Jedno je od rješenja unajmljivanje cjelokupne informatičke opreme, jednako kao što je za pojedine dijelove poslovanja moguć outsourcing. Hrvatska, doduše, zaostaje za europskim prosjekom.
Najveće su prednosti smanjenje ili povećanje količine opreme u skladu s potrebama širenja ili smanjenja operacija. Kad je riječ o brizi o opremi, outsourcing je prednost, kao i smanjenje početnih izdataka jer nije potrebna velika investicija u računala, već se plaća mjesečni najam.
Od ove godine u ponudi osim usluge najma računala i printera imamo i potpuno novu uslugu „web-rent“. Namjenjena je malim korisnicima koji se tek probijaju u poduzetniče vode kako bi olakšali svoje poslovanje, a smanjili troškove. „web-rent“ je usluga najma Internet stranice, prilagođene korisniku prema njegovim željama, najam se sklapa na najmanje 6 mjeseci. U uslugu je uključena registracija domene za pravne osobe .hr i hosting u trajanju ugovora.

Što sve dobijete najmom internet stranice :najam1
-registraciju domene
-hosting za smještaj stranice
-izradu prilagođene stranice
-održavanje u trajanju ugovora

Što sve dobijete najmom IT infrastrurkture:
-najam i instalacija opreme
– održavanje unajmljene opreme na lokaciji korisnika
-stručna podrška
-u slučaju smetnje, garantirana potpuna funkcionalnost opreme sljedeći radni dan
-antivirusna zaštita podataka
-nema penala kod prijevremenog povrata i raskida ugovora

Ukoliko imate pitanja o uređajima ili uslugama, obratite nam se s povjerenjem!

Za opširniju ponudu posjetite naš web s cijelokupnom ponudom uređaja najamprintera.com