Ako se nalazite u uslužnoj industriji i servisima kao mi sami pokušajte se pridržavati nekoliko jednostavnih pravila kao i mi!hard-disk

Pa krenimo redom

1.

Pokušajte popraviti mobitel u procijenjenom vremenu. Nemojte odugovlačiti.
Imate li puno posla ili ste zaposleni i zauzeti drugim aktivnostima,
recite svom klijentu da će malo dulje trajati da se izvrši popravak.
Ako su spremni čekati, daju vam do znanja da ste ozbiljan i kvalitetan servis i
isplati se pričekati.
2.

Morate riješiti manje probleme u istom danu ili još bolje u roku od 30 do 90 minuta .
To je zato što kupci neće čekati  1 dan ili više za mali problem kao što je reparacija softwarea,
zamjena patterna, baterije itd.

3.

Izvadite i dajte stranci SIM karticu i MMC karticu , ako nije potrebn za servis. To je zato , jer su vrlo male,  sklone gubljenju . A ako ste ih iz nekog razloga uzeli , poduzeti mjere opreza kako bi ih sigurno vratili. Klijent će zapamtiti i podijeliti sa svojim prijateljima ako ima loše iskustvo s vama budite sigurni.

4.

Kad god se formatira ili flasha mobitel , reći kupcu da će svi podaci će biti izgubljeni kako kasnije ne bi imali problema i neugodnih situacija.

5.

Ako rezervni dijelovi za određeni pametni telefon ili tablet nisu dostupni ili će trebati vremena da nabave , obavijestiti klijenta o procijenjenom vremenu kašnjenja zbog navedenog razloga. Obavjestite ih kako bi se izbjegle neugodnosti za klijenta i vas.

6.

Najvažnije je dostupnost rezervnih dijelova. Trebali bi znati izvore gdje se mogu nabaviti po VP cijenama. Pronaći rezervne dijelove prodavača u svom području koji imaju veliku zalihu raznih rezervnih dijelova modela koji se prodaju u vašoj zemlji. Za to možete kontaktirati nas :)

 

Evo nabrojili smo neke osnovne savjete koje i sami koristimo. Ukoliko se i dogodi da nam nešto promakne trudimo se ispraviti pogrešku i sloziti kompromis kako bi svi izasli sretni i zadovoljni iz bilo kakve situacije!